fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Eén van de belangrijkste kennismakingen met uw organisatie is een goed functionerende website met een passend webdesign. Op deze manier krijgen eventuele potentiële klanten een goed beeld van waar u als bedrijf voor staat.

Website ontwikkeling verwijst naar het maken, bouwen en onderhouden van uw website. Zaken zoals webdesign, web publicatie, web programmering en databasebeheer komen hierbij kijken.

Wij bij JSR IT zijn snel en professioneel in het maken van een website waarmee u jaren vooruit kunt. Ons team van website design experts gebruiken alle optimalisatie opties zodat uw site snel en makkelijk te navigeren is.

Vanaf de eerste kennismaking tot aan het live uitbrengen van uw website staan wij bij JSR IT voor uw klaar. Tijdens de volledige ontwikkeling houden wij nauw contact met elkaar om ervoor te zorgen dat uw website volledig voldoet aan uw wensen.

Kosten efficiënt

24/7  Online

Online visitekaartje

Voorsprong op concurrentie

Zakelijke geloofwaardigheid

Wereldwijde bereikbaarheid

Website ontwikkeling bij JSR IT

Wilt u ook graag dat één van de eerste kennismakingen met uw organisatie goed is? Kies dan voor website ontwikkeling van JSR IT. Samen met u brengen wij uw wens in kaart en zorgen ervoor dat er een website komt te staan waar u trots op bent. Laat u informeren naar de vele mogelijkheden die wij bij JSR IT u te bieden hebben.

Overleg tussen 2 mensen die kijken naar code op een desktop

Website op maat: Voldoet aan al uw specifieke wensen en ideeën.

Responsive Design: Uw website is volledig responsive en geschikt voor een desktop, tablet en smartphone.

SEO-zoekoptimalisatie: Onze websites verbeteren uw positie binnen zoekmachines (o.a. Google).

Onderhoud: Wij leveren onderhoud en ondersteuning voor uw website wanneer u dat wilt.