fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

IPTV

IPTV

IPTV

IPTV is de technologie die het mogelijk maakt dat u overal ter wereld live tv kunt kijken. In tegenstelling tot de traditionele manier van tv kijken, beschikt u met IPTV over een veel groter zenderaanbod.

Ook op zoek naar de mogelijkheden op het gebied van IPTV voor uw bedrijf? JSR IT biedt namelijk niet alléén internet, hosting en telefonie maar ook zakelijke IPTV.

Wij bij JSR IT bieden verschillende HD-zender pakketten aan die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid om uw wensen aan te vullen met extra opties waaronder bijvoorbeeld het Ziggo Sport Pakket.

IPTV is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van tv kijken waarbij u via een ontvanger het internet signaal omzet naar een tv-signaal. Naast het hebben van een goede internet verbinding heeft u alléén nog een afspeel apparaat nodig zoals een TV, tablet of mediaspeler.

Kwaliteit van het signaal is altijd hoog

Groot aanbod van zenders

Op ieder apparaat beschikbaar via de IPTV App

Opnemen, pauzeren, voor- en achteruit afspelen

IPTV bij JSR IT

Wilt u ook overal TV kijken in de beste kwaliteit en met een groot zenderaanbod? Kies dan voor IPTV van JSR IT.  Samen met u zullen wij kijken naar de mogelijkheden en wensen van u om zo een compleet pakket samen te kunnen stellen.

Een afstandsbediening wordt op een tv gericht

Wereldwijd zenderaanbod

Filmpakket

Full HD en UHD-kwaliteit

Kinderpakket

Sportpakket