fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

POP / IMAP

POP / IMAP

POP / IMAP

Indien Hosted Exchange niet ondersteund of gewenst is voor uw platform zijn er ook andere mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden voor het ontvangen van uw e-mail.

Indien u gebruik wil maken van het IMAP protocol, wordt uw e-mail bewaard op een van onze mailservers. In tegenstelling tot het POP-protocol, blijven uw e-mails op de e-mail server. Indien u deze opvraagt, worden deze door uw apparaat gedownload en tijdelijk opgeslagen. Hiermee is uw e-mail overal tussen al uw apparaten beschikbaar.

Indien u gebruik wil maken van het POP-protocol, dan wordt uw mailbox ingesteld op een apparaat naar uw keuze. Alle e-mailberichten worden opgehaald vanaf de server om de berichten vervolgens de berichten lokaal op het apparaat op te slaan. Hierdoor blijven geen e-mailberichten meer bewaard op de e-mailserver, maar op het apparaat waar u het betreffende e-mail account in hebt ingesteld. Stelt u bijvoorbeeld uw e-mail in via Outlook op uw laptop, dan kan u uw e-mail niet via uw smartphone bijhouden.

IMAP stelt berichten vanaf overal beschikbaar

POP verkleint de kans dat de server volloopt

IMAP zorgt voor een veilig beheer van uw berichten

POP zorgt ervoor dat uw E-mail snel wordt opgehaald

POP / IMAP bij JSR IT

Wilt u ook uw e-mail synchroniseren met een computer, telefoon of tablet? Of alléén met een computer? Kies dan voor POP/IMAP van JSR IT. Samen met u kijken wij naar de opties en mogelijkheden die hierin zijn te bieden en die het beste voor u geschikt zijn.

Een vrouw die haar e-mail leest op een dekstop computer

POP – Poort 110: Een standaard poort voor een POP-verbinding. Deze verbinding is niet versleuteld en wordt ook wel gezien als een onveilige poort.

IMAP – Poort 143: Een standaard poort voor een IMAP-verbinding. Ook deze verbinding is niet versleuteld en daarom onveilig.

POP – Poort 995: De poort voor een versleutelde POP-verbinding. Deze verbinding is beveiligd en ook aan te raden.

IMAP – Poort 993: Deze poort is geschikt voor een versleutelde IMAP-verbinding. Ze zijn veilig en ook zeker aan te raden.

Wilt u de dienst aan uw klanten aanbieden?

Al onze diensten kunnen whitelabel geleverd worden, dit houd in dat u alle diensten vanuit uw eigen naam kunt verkopen aan uw klanten. Kijk voor meer informatie op deze pagina waarin wordt uitgelegd hoe we onze diensten aan u kunnen aanbieden en hoe een samenwerking kan worden opgestart.