fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Data Only

Data Only

Data Only

Bij een Data-Only abonnement heeft u overal snel en voordelig mobiel internet op uw tablet of laptop. Het is een abonnement met toegang tot het internet maar zonder de gebruikelijke belminuten.

Een Data-Only abonnement is uitermate geschikt voor wanneer u onderweg wilt werken, muziek luisteren of video streamen. Maar ook wanneer uw apparaat niet de mogelijkheid heeft tot telefoneren.

Met Data-Only van JSR IT heeft u alléén toegang tot het internet waardoor u niet onnodig betaald voor diensten die u niet gebruikt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw simkaart te koppelen aan het beveiligde netwerk van thuis of uw organisatie waardoor u altijd verzekerd bent van een stabiele, veilige en beschermde internetverbinding.

Databundel is maandelijks bij te stellen

Altijd online en bereikbaar

Opwaarderen is niet langer nodig

Betaal niet onnodig voor bellen en sms’en

Data Only bij JSR IT

Wilt u ook alléén betalen voor diensten die u ook daadwerkelijk gebruikt? Kies dan voor Data-Only van JSR IT.  Samen met u kijken wij naar de beste opties en mogelijkheden voor u. Daarnaast krijgt u ook nog toegang tot uw eigen Web Portaal van waaruit u alles kunt beheren.

Iemand is zowel op een laptop als op een mobiele telefoon aan het werk

AP-koppeling (optioneel): Met een beveiligde APN kan het dataverkeer van de SIM-kaart via een VPN-verbinding worden afgeleverd op uw eigen netwerk. Hiermee voorkomt u dat data ongewenst over het internet wordt verstuurd.

Simkaarten op voorraad: Op locatie een eigen voorraad van simkaarten. Direct een simkaart uit uw eigen voorraad uitleveren en activeren bij een nieuwe medewerker.

Hele EU zelfde bundel: In de gehele EU dezelfde databundel. Geen zorgen dus wanneer uw Simkaart de grens passeert.

Maandelijks opzegbaar: Geen lange contracten meer. Per maand opzegbaar maar ook geschikt voor het tijdelijk inzetten van mobiele dataverbindingen.