fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Colocatie

Colocatie

Colocatie

Er bestaan veel mogelijkheden wanneer u of uw organisatie opzoek zijn naar een webhosting dienst. Colocatie is één hiervan en is populair onder bedrijven die op zoek zijn naar de voordelen van een grotere IT-organisatie zonder de bijbehorende kosten.

Colocatie van JSR IT is een dienst die de mogelijkheid biedt tot ruimte verhuur voor huisvesting van uw webservers.  U bent als klant eigenaar van de server en heeft de volledige autoriteit over de hardware en software. U bent zelfverantwoordelijk voor het leveren, onderhouden en beheren van uw servers.

Colocatie van JSR IT zorgt ervoor dat uw data veilig en vertrouwd opgeslagen kan worden en dat binnen de huidige Nederlandse wetgeving en grenzen. Wij bieden u een betrouwbare colocatie en Clouddiensten aan vanuit verschillende datacenters met allemaal een hoog uptime percentage gegarandeerd.

Online statistieken voor uw gebruik

Maximale veiligheid in serverruimte

Beschikbaar en uitermate betrouwbaar

Zeer hoog uptime percentage

Colocatie bij JSR IT

Wilt u ook een betrouwbare netwerkverbinding en stroomvoorziening? Kies dan voor colocatie van JSR IT. De servers van JSR IT staan op 2 verschillende locaties (Delft en Den Haag) waarbij de apparatuur is voorzien van speciale koeltechnieken, noodstroomvoorzieningen en beveiliging.

Gang met aan beide kanten servers voor Colocatie

Beste denkbare infrastructuur

Noodstroomvoorzieningen

Architectuur met redundantie

24/7 support en ondersteuning