fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Dedicated server

Dedicated server

Dedicated server

Een dedicated server is een eigen fysieke server die u helemaal naar eigen wens kunt inrichten en die enkel gebruikt wordt voor de software van uw organisatie. U huurt hierbij de hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing, bandbreedte en eventueel beheersdiensten.

Het grote voordeel van een dedicated server bij JSR IT is dat u geen eigen server hoeft aan te schaffen waardoor u flink kunt besparen op de kosten. Daarnaast profiteert u ook nog eens van een server met een hoge beschikbaarheid voor de meest kritische toepassingen plus de nodige garanties.

JSR IT heeft op meerdere locaties in Nederland serverruimte beschikbaar voor dedicated servers die 24/7 online zijn. Deze datacenters zijn voorzien van noodstroom en creëren een stuk redundantie dat ervoor zorgt dat de dedicated server bij calamiteiten voorzien blijven van stroom en het internet.

Geen hoge investeringen in apparatuur en licenties

Inclusief installatie, monitoring en patches

Server huren in een beveiligd en gekoeld datacenter

Snel en stabiel netwerk

Dedicated server bij JSR IT

Ook graag u eigen dedicated server met een hoge kwalitatieve netwerkinfrastructuur die volledig voor u wordt ingericht? Kies dan voor een dedicated server van JSR IT. Wij bij JSR IT kijken samen met u nog de opties en benodigdheden die u nodig heeft voor hulpvraag. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u precies krijgt wat u ook daadwerkelijk nodig heeft.

Close up van een paar servers bij elkaar.

Anti-DDos-bescherming: Voor het borgen van een maximale beveiliging van uw infrastructuur is een Anti-DDoS systeem bij uw dedicated servers inbegrepen. Op deze manier blijven uw applicaties te allen tijde functioneren.

Service Level Agreement: Onze servers zorgen ervoor dat u gegarandeerd het beste beschikbaarheidsniveau voor uw zakelijke applicaties.

IPv4 en IPv6 adressen: De servers hebben een publiek IPv4-adres en een bereik aan IPv6-adressen. Er bestaat de mogelijkheid om aanvullende IPv4-adressen te huren.

Backup ruimte: Onze servers hebben opslagruimtes beschikbaar voor het maken van back-ups. Op deze manier wordt er de mogelijkheid geboden om uw gegevens en configuratiebestanden volledig gescheiden op te slaan.