fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

SIP Trunk

SIP Trunk

SIP Trunk

Het is de vervanger van de koperen traditionele telefoonlijn zoals we hem kennen. Een SIP-Trunk (Session Initiation Protocol) maakt het samen met een PBX mogelijk om spraakverbindingen tot stand te brengen over het internet. Om gebruik te kunnen maken van een SIP-Trunk heeft u een stabiele internetverbinding nodig met voldoende bandbreedte.

De SIP-Trunks bij JSR IT maken gebruik van een packet switch-netwerk, waar uw spraakoproepen worden opgesplitst in digitale pakketten en via het netwerk naar de eindbestemming worden verstuurd.

De SIP Trunk die wij vanuit JSR IT leveren kan worden ingezet op ieder telefoonsysteem die het SIP-protocol ondersteunt. U blaast hiermee uw bestaande telefoonsysteem nieuw leven in.

Bespaar op uw abonnementskosten

Flexibel en optimaal bereikbaar

Bespaar op uw gesprekskosten

Binnen uw organisatie eenvoudig onderling bellen

SIP Trunk bij JSR IT

Ook graag mee groeien met de nieuwste technologie op het gebied van telefonie? Kies dan voor een SIP Trunk van JSR IT. Samen met u kijken wij naar de opties en mogelijkheden die deze dienst voor u te bieden heeft. Het enige dat u nodig heeft is een telefoon nummer en een VoIP-Trunk. Laat u nu door ons informeren en profiteer van de mogelijkheden die wij bij JSR IT u te bieden hebben.

Telefoons die via een modem of server verbonden zijn met de cloud, via een SIP trunk verbinding

Betaling per SIP-Trunk

Stabiel redundant uitgevoerd netwerk

Integratie van vaste- naar mobiele telefonie

Lijnen onbeperkt uitbreiden