fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365

Voor vrijwel elke onderneming draait een groot deel van de productiviteit van het personeel rondom e-mail, agenda en het verwerken van teksten en spreadsheets. Microsoft 365 van JSR IT is een abonnement dienst die u productiviteitstoepassingen biedt die nodig zijn om werk gedaan te krijgen.

Omdat Microsoft 365 cloud-gebaseerd is, kunt u altijd bij uw bestanden zo lang u een internetverbinding hebt. Steeds meer mensen hebben vanaf buiten het kantoor toegang nodig tot hun bestanden.

Microsoft staat er algemeen om bekend om erg veel updates toe te passen problemen te verhelpen en om nieuwe functionaliteiten aan hun bestaande producten toe te voegen. Met Microsoft 365 van JSR IT werkt u altijd met de meest recente versies van alle Microsoft applicaties.

Doordat het een cloud systeem is, wordt alle informatie beveiligd opgeslagen op Microsofts verschillende datacenters. Alle collega’s blijven nu up-to-date met dezelfde versies van bestanden. Wijzigingen die door een ander zijn gemaakt, zullen direct zichtbaar zijn.

Altijd up-to-date

Optimale samenwerking met collega’s

Bestanden overal beschikbaar

Veilige opslag in de cloud

Microsoft 365 bij JSR IT

Zoekt u ook naar een manier om uw productiviteit te verhogen en een manier om overal en altijd toegang te krijgen tot uw bestanden en gegevens? Kies dan voor Microsoft 365 van JSR IT. Samen met u wordt er gekeken welk pakket het beste voldoet aan uw wensen. Microsoft 365 heeft vele opties en mogelijkheden waaruit u en wij samen kunnen kiezen.

Logo van Microsoft 365

Excel

Word

Powerpoint

OneDrive

OneNote

Outlook