fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

4G Back-up

4G Back-up

4G BACK-UP

Doordat onze samenleving steeds meer gebruik maakt van cloud gebaseerde technologieën is het hebben van een snelle en stabiele internetverbinding onmisbaar geworden.

Internet storingen en problemen zorgen voor veel problemen en frustraties zowel privé als binnen een organisatie. Met 4G back-up van JSR IT voorkomt u downtime, verlies van continuïteit en daarmee ook de nodige frustraties.

De 4G back-up internetverbinding neemt het bij een storing of probleem over van de primaire internetverbinding en zorgt tijdelijk voor een alternatief totdat de primaire verbinding weer is hersteld.

U zult weinig tot niks van deze overgang merken en kunt zonder enige problemen uw werkzaamheden voortzetten.

Altijd internet ook bij storing van uw provider

Hoge snelheden door middel van 4G

Uw systemen blijven ten aller tijde bereikbaar

Automatische omschakeling bij storing

4G BACK-UP bij JSR IT

Ook graag verzekerd van internet wanneer uw huidige internet uitvalt? Kies dan voor 4G back van JSR IT.  Laat ons u informeren over de opties en mogelijkheden die wij bij JSR IT te bieden hebben waardoor uw onzekerheden en frustraties verleden tijd zijn.

U kunt uw 4G back-up automatisch inschakelen bij de volgende diensten:

Bij storing van uw primaire internetverbinding, neemt 4G back-uo tijdelijk uw verbinding over.

Glasvezel 

VDSL

ADSL

VPlus

Wilt u de dienst aan uw klanten aanbieden?

Al onze diensten kunnen whitelabel geleverd worden, dit houd in dat u alle diensten vanuit uw eigen naam kunt verkopen aan uw klanten. Kijk voor meer informatie op deze pagina waarin wordt uitgelegd hoe we onze diensten aan u kunnen aanbieden en hoe een samenwerking kan worden opgestart.