fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

U heeft er hoogstwaarschijnlijk zelf ook weleens gebruik van gemaakt, een webwinkel. Online winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest. U vindt snel waar u naar opzoek bent, het is bijna altijd in uw maat beschikbaar, en er is een grote kans dat het morgen al bij u thuis of op kantoor geleverd wordt.

Zoals 20% van alle websites, maken wij voornamelijk webshops aan doormiddel van WordPress. Het simpele, gebruiksvriendelijke platform maakt het simpel om uw eigen webshop te beheren. Nieuwe producten toevoegen, een speciale kortingscode aanmaken, een nieuwe plugin installeren, alles is binnen een handomdraai mogelijk binnen WooCommerce (Plug-in voor WordPress).

Wij bij JSR IT zorgen er voor dat uw webshop perfect is afgestemd met de juiste doelgroep en voldoet aan de bijbehorende wensen en specifieke doelstellingen.

Besparing op kosten door automatisering

Eenvoudig en snel aanpassingen uitvoeren

Uitgebreid assortiment

Optimaal gebruik maken van statistieken

Webshop ontwikkeling bij JSR IT

Ook graag uw eigen volledig interactieve webshop die speciaal op maat is gemaakt voor u? Kies dan voor webshop ontwikkeling van JSR IT. Samen met u brengen wij uw wens in kaart en zorgen ervoor dat er een webshop komt te staan waar u trots op bent. Laat u informeren naar de vele mogelijkheden die wij bij JSR IT u te bieden hebben.

Een laptop met daarop een webshop pagina met t-shirts waar iemand naar kijkt

Maatwerk design

WooCommerce of Magento webshop

Snel en goed functionerende webshop

Eenvoudig beheer van uw website

Geschikt voor uw desktop, mobiel en tablet

Goede ranking binnen een zoekmachine