fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

3CX Licentie

3CX Licentie

3CX Licentie

JSR IT levert u ook 3CX licenties indien u de software centrale op uw eigen server wenst te installeren. Indien u de licentie via ons afneemt kunnen wij ook de ondersteuning op de 3CX telefooncentrale leveren.

Wanneer u de 3CX licentie op dit moment nog afneemt via een andere leverancier en u wenst deze bij ons af te nemen, neem dan contact met ons op voor de procedure.

Indien u de 3CX licentie nog niet via ons afneemt maar wel ondersteuning wenst voor de 3CX telefooncentrale, dan kunt u altijd een e-mail sturen aan support@jsr-it.nl.

Eenvoudige installatie en configuratie

Aanzienlijke kostenbesparing

Eenvoudig te beheren dankzij een webinterface

Geen aparte telefoonbedrading nodig

3CX Licentie bij JSR IT

Hieronder treft u de kosten aan voor de licenties. Indien u meer diensten afneemt of meerdere licenties afneemt komt u mogelijk in aanmerking voor korting. Neem in dit geval contact op met onze helpdesk.

3CX gehost door JSR IT:

3CX is een telefooncentrale die u volledig inricht zodat hij perfect bij u of uw organisatie past. U heeft daarom een telefooncentrale nodig met geavanceerde functies zoals conference calling, voicemail oproep verwerking en meer. Of u nu kiest voor lokaal of in de Cloud, u heeft en behoud controle.