fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Video streaming

Video streaming

Video streaming

Video Streaming is inhoud die in een gecomprimeerde vorm via het internet wordt verzonden en in real-time wordt afgespeeld. Met videostreaming van JSR IT hoeft u als gebruiker niet te wachten op het bestand om te downloaden. De video wordt in een constante stroom van gegevens doorgestuurd en direct afgespeeld wanneer een kleine hoeveelheid binnen is.

In tegenstelling tot de traditionele downloads worden mediabestanden automatisch verwijderd zodra u ze afspeelt. Het enige dat u nodig heeft is een betrouwbare en snelle internetverbinding met een hoge snelheid en toegang tot een streamings dienst of app compatibel apparaat.

Bestanden die voor streaming gebruikt worden zijn sterk gecomprimeerd zodat de benodigde bandbreedte tot een minimaal blijft.

Bijna alle videoformaten kunnen geüpload worden

Video’s staan online

Het geplaatste materiaal is overal afspeelbaar

Geen fysieke opslagruimte nodig

Video streaming bij JSR IT

Wilt u ook graag helder en hoogstaande videokwaliteit bij u thuis? Kies dan voor Video Streamen van JSR IT. Ook benieuwd naar de mogelijkheden die wij bij JSR IT op het gebied van Video Streaming hebben? Neem dan nu contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers.

Iemand die via een tablet een video streamt

Streaming apps

Live streaming

Streaming devices