fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

IP transit

IP transit

IP TRANSIT

Het internet bestaat uit een grote hoeveelheid netwerken die samengebundeld zijn. Deze netwerken moeten op de één of andere manier met elkaar verbinding maken om informatie te kunnen versturen.

IP-transit van JSR IT is een service die deze verbinding met het internet en met elkaar mogelijk maakt. IP Transit is het netwerk dat naast verkeer voor uw als eigen host ook verkeer tussen andere netwerken mogelijk maakt.

De term Transit omschrijft vooral de wijze waarop een netwerk instemt om informatie van het ene netwerk naar het andere netwerk te versturen.

Met IP-Transit van JSR IT krijgt u snel en eenvoudig toegang tot het internet. Het BGP (Border Gateway Protocol) zorgt ervoor dat netwerken hun verkeer via de beste route kunnen routeren naar andere netwerken.

Geschikt voor uw eigen netwerk

Redundantie middels BGP protocol

Verschillende snelheden beschikbaar

Vast tarief per maand

IP TRANSIT bij JSR IT

Ook graag verzekerd van snel, betrouwbaar en betaalbaar internet? Kies dan voor de IP-Transit van JSR IT.  Wij werken nauw samen met lokale en nationale netwerk providers om zo de beste dienst aan u te kunnen leveren. Samen met u zullen wij kijken naar de mogelijkheden die voldoen aan uw wens.

Wij leveren IP transit verbindingen vanaf de volgende locaties:

Nikhef Amsterdam

NorthC Delft

Bytesnet Rotterdam

Datafiber Zoetermeer

Wilt u de dienst aan uw klanten aanbieden?

Al onze diensten kunnen whitelabel geleverd worden, dit houd in dat u alle diensten vanuit uw eigen naam kunt verkopen aan uw klanten. Kijk voor meer informatie op deze pagina waarin wordt uitgelegd hoe we onze diensten aan u kunnen aanbieden en hoe een samenwerking kan worden opgestart.