fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Hosted 3CX

Hosted 3CX

Hosted 3CX

Een gehoste PBX is een volledig, zakelijk telefoonsysteem op bedrijfsniveau. Het verwerkt uw in- en uitgaande telefoongesprekken in samenhang met een SIP-trunk. Systemen zoals dit zijn voor bedrijven van alle formaten een aanwinst.

Met een gehoste PBX van JSR IT wordt u een complete oplossing geboden die lijkt op een fysieke PBX, maar tegen veel lagere tarieven.

U kunt profiteren van een SIP-Trunk zodat bellen goedkoper is dan wat u zou betalen bij een traditioneel telefoonbedrijf.

3CX is een virtuele telefooncentrale met apps voor smartphones en een web- of Windows- cliënt waarmee gebruikers hun extensies overal mee naartoe kunnen nemen.

Verbeter de klantbeleving

Onbeperkt aantal gebruikers

Gebruiksvriendelijk interface

Lokaal of in de Cloud geïnstalleerd

Hulp op afstand

Flexibel, veilig en betrouwbaar

Hosted 3CX bij JSR IT

Wilt u ook graag overal productief kunnen werken met spraak apps op uw telefoon? Zakelijke bijeenkomsten organiseren d.m.v. web conferenties en dat zonder een app nodig te hebben? Rechtstreeks contact met uw klanten via live chat? Met PBX van 3CX heeft u hier eindeloos veel mogelijkheden in. U bent verzekerd van een probleemloze, veilige centrale waarbij minimaal beheer is vereist ongeacht uw wens en voorkeur.

Web conferenties zonder app

3CX heeft geïntegreerde functies voor videoconferenties die gebruiksvriendelijk zijn en kunnen zonder het installeren van losse apps worden gebruikt.

Externe deelnemers kunnen ten aller tijde deelnemen zonder een account aan te maken of de app te hoeven downloaden. Daarnaast biedt 3CX de gebruiker hoogwaardige video- en spraakcommunicatie via de browser.

 • Geen extra downloads of aanmeldingen
 • Web vergaderingen zijn eenvoudig in te plannen
 • Vergaderingen ging nog nooit zo snel
 • Geen app of installatie meer nodig

Unified Communications

Een telefooncentrale waarmee u gebruik maakt van verschillende communicatiemethoden wordt ook wel Unified Communications genoemd. Zaken zoals telefoongesprekken, live chat, videoconferenties, e-mail en meer worden samengevoegd waardoor gebruikers informatie delen en inzien vanaf één locatie. Met de juiste Unified Communications tilt u uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau en verbetert u de samenwerking, productiviteit, mobiliteit en klantenervaring.

 • Bekijk de status van uw collega’s
 • Faxen en voicemail direct naar uw mailbox
 • Instant Messaging/ tekst chat

Live Chat & Talk

3CX biedt u de mogelijkheid om met een WordPress plug-in snel en eenvoudig live ondersteuning te bieden op uw website. U zult merken dat uw conversie zal groeien wanneer bezoekers een directe verbinding hebben met uw callcenter of verkoopmedewerkers. 3CX Live Chat is beschikbaar voor elk CMS (Content Management Systeem) van een op maat gemaakte websites.

 • Klanten direct helpen
 • Bezoekers snel veranderen in leads
 • Inzage waarnaar uw bezoekers op zoek zijn
 • Bezoekers sneller tot uw website binden

VoIP-apps voor Android en iOS

U bent niet langer afhankelijk van uw provider dankzij de vrijheid van een smartphone en de flexibiliteit van VoIP. Kantoorextensies zijn overal mee naar toe te nemen dankzij de VoIP-apps voor Android en iOS. Het doorverbinden van klanten is nog nooit zo makkelijk geweest. De apps worden constant bijgewerkt en getest gezien de hoge normbepaling. Daarnaast beschikken ze over een geïntegreerde tunneling om externe firewallproblemen te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat bellen via 3G of een WiFi-hotspot uiterst betrouwbaar is.

 • Overal bellen met uw eigen nummer
 • Gemakkelijk te configureren en beheren
 • VoIP-apps voor Android en iOS