fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Camera bewaking

Camera bewaking

Camera bewaking

Camerabewaking is het houden van toezicht op een gebied, gebouw of groepen met behulp van bewakingscamera’s. Cameratoezicht wordt voor verschillende doelen gebruikt zoals handhaving, veiligheid, verkeerstoezicht, telling van personen/voertuigen en nog veel meer.

In plaats van de ouderwetse analoge camerasystemen gebruiken wij IP-camerasystemen. Deze systemen creëren flexibiliteit, zijn stabieler en meer voordelig.

Uw camerabeelden worden niet langer bij u op locatie opgeslagen maar door ons in een veilige secure omgeving. Dit creëert niet alleen een veilige omgeving maar geeft u ook toegang tot nieuwe functies om uw camerasysteem te gebruiken.

Wij bij JSR IT zijn in staat om uw camera’s aan te sluiten op een veilige cloud omgeving die voldoen aan de eisen op het gebied van regelgeving en IT-beleid binnen organisaties.

Video-analyse

Data-encryptie

Beheer vanuit één platform

Gebruiksvriendelijk

Camera bewaking bij JSR IT

Ook graag een oplossing voor het creëren van een veilige omgeving en het bewaken van uw eigendommen? Kies dan voor camera bewaking van JSR IT. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken tussen de verschillende mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging.

Volledig te beheren in de Cloud

Professionele installatie

Camerabewaking op maat

Hoge beeldkwaliteit en betrouwbaar

Makkelijk uit te breiden met extra camera’s

Real-time beelden bekijken waar u ook bent