fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer

Veel bedrijven zijn enorm afhankelijk van computers en hun bedrijfsdata. Een goed beheer hiervan zorgt ervoor dat uw medewerkers zorgeloos gebruik kunnen maken van IT. Zijn er problemen, of moet er even iets gewijzigd worden? Dan kijken wij over een beveiligde verbinding op afstand met u mee, of komen wij bij u langs. De systeembeheerders van JSR IT staan bij calamiteiten 24/7 voor u klaar.

Een systeembeheerder is enorm veelzijdig. Op het ene moment is een systembeheerder bij een server migratie betrokken, terwijl hij op een andere moment assistentie bied zodra er een incident voordoet. Ook ondersteunen zij de helpdesk indien er een lastig probleem plaatsvind.

Het is natuurlijk altijd prettig voor zo wel grote als kleine bedrijven een aanspreekpunt te hebben die alle IT-gerelateerde problemen kunnen verhelpen en in een duidelijke verwoording aan u uit kunnen leggen. Gespecialiseerd in hardware, software, optimalisatie van WiFi en computersystemen, laten wij uw werkplek sneller en veiliger functioneren.

Besparing op personeelskosten

Bescherming van uw netwerk

Optimale werking netwerk en computer

Lage investering

Automatische backups

Hoge beschikbaarheid

Systeembeheer bij JSR IT

Wilt u ook dat uw systemen in goede handen zijn en de zorg krijgen die ze verdienen? Kies dan voor systeembeheer van JSR IT. Wij zorgen ervoor dat uw systemen goed functioneren en over voldoende capaciteiten beschikken.

Een laptop met een dashboard waarop grafisch informatie wordt weergegeven

Wij beveiligen uw netwerk tegen malware

24/7 monitoring en ondersteuning

Proactief in het signaleren en oplossen van problemen

Dagelijks een back-up draaien