fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer is essentieel voor iedere organisatie die afhankelijk is van ICT.  Het bepaalt hoe software en data-uitwisseling binnen uw organisatie uitgevoerd wordt. Wanneer een storing in het netwerk plaats vindt kan dit voor veel problemen zorgen.

Door de expertise bij JSR IT weten wij dit soort problemen te reduceren en zorgen ervoor dat uw netwerk goed beveiligd is en daarmee ook uw data. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van uw servers, routers en verbindingen. Daarnaast reageren we proactief op storingen in het netwerk en zorgen ervoor dat uw netwerk voldoet aan al uw eisen.

Naast voldoende capaciteiten en functionaliteiten van uw netwerk infrastructuur zorgen wij ook voor updates en onderhoud zodat uw netwerk soepel en probleemloos blijft werken.

De keuzes en mogelijkheden op het gebied van netwerkbeheer zijn eindeloos en samen met u zullen wij daarom kijken naar wat het beste bij uw organisatie past.

Meer flexibiliteit

Up-to-date netwerk

Lagere beheerkosten

Overal en altijd toegang tot het netwerk

Netwerkbeheer bij JSR IT

Wilt u ook verzekerd zijn van een goed werkend en veilige verbinding van uw systemen en infrastructuur? Kies dan voor netwerkbeheer van JSR IT. Wij zorgen ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteiten beschikken.

Netwerkbeheer grafisch weergegeven door een kantoorgebouw met verschillende werkende mensen in hun eigen kantoor

24/7 Monitoring en support

Preventief systeembeheer

Advies over software en hardware

Snelle response tijden