fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

ADSL, VDSL & VPLUS

ADSL, VDSL & VPLUS

ADSL, VDSL & VPLUS

Heeft u nog geen toegang tot een glasvezel netwerk? Ook met ADSL, VDSL en VPlus kunnen wij hoge internet snelheden leveren.

DSL is in de afgelopen jaren namelijk flink veranderd en heeft allerlei nieuwe soorten technieken met zich meegenomen, waaronder ADSL, VDSL en VPlus.

Het zijn internet verbindingen die via het traditionele telefoonnetwerk lopen en die voor de meeste huishoudens nog steeds een goede oplossing zijn voor tv te kijken, bellen en internetten.

Bent u een ‘gemiddelde’ internet gebruiker? Dan is ADSL, VDSL of VPlus van JSR IT uitermate geschikt voor u.

Geleverd via het telefoonnetwerk

Vrijwel overal in Nederland leverbaar

Voordelig en een vaste prijs

Goede verbindingssnelheid voor de gemiddelde gebruiker

ADSL, VDSL & VPLUS bij JSR IT

Ook benieuwd welke keuze mogelijkheden u heeft met betrekking tot een internetverbinding? Kies dan voor ADSL, VDSL en Vplus van JSR IT. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op en wij informeren u graag naar de mogelijkheden die bij u als klant het beste passen.

Een ADSL Modem waarvan alle lichtjes branden, wat aangeeft dat het modem werkt

ADSL

ADSL is een internetverbinding via de vaste telefoonlijn waarbij lagerere snelheden gehaald worden. De maximale snelheid is 50Mb/1Mb

VDSL

VDSL is een extra snelle variant op ADSL. Daarnaast is dit ook een goed en goedkoper alternatief voor glasvezel met goede snelheden. De maximale snelheid is 100Mb/30Mb.

VPLUS

VPLUS is de nieuwste ontwikkeling en zorgt voor super snel internet. De maximale snelheid is 200Mb/30Mb