fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

SSL certificaten

SSL certificaten

SSL Certificaten

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. Het is een technologie voor het maken van een geëncrypteerde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle data tussen de webserver en browser versleuteld verstuurd wordt en niet gestolen kan worden.

Het is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor bijvoorbeeld het beveiligen van online banktransacties  en persoonlijke gegevens.

Om een SSL-verbinding tot stand te brengen heeft de webserver een SSL-certificaat nodig. SSL-certificaten van JSR IT worden gebruikt voor het https-protocol (https://) van de browser wat de beveiligde verbinding tot stand brengt.

Het gebruik maken van een SSL-certificaat van JSR IT brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

Search engine optimalisatie: Versterkt uw positie binnen Google

Vertrouwen: Verhoogt het aantal bezoekers

Data Integriteit: Beschermt de data van uw bezoekers

Professioneel: Betrouwbaar en professioneel

SSL Certificaten bij JSR IT

Wilt u ook graag dat uw data tussen de webserver en browser goed beveiligd wordt? Kies dan voor een SSL certificaat van JSR IT. Wij kijken samen met u naar de beschikbare mogelijkheden en opties. Laat u goed informeren en onthoud dat veiligheid boven alles staat.

Het is belangrijk om rekening te houden met hoofd- en sub-domeinen. Sub-domeinen worden namelijk gezien als een apart domein.

Url waarin https staat, wat aangeeft dat deze website een SSL certificaat heeft

SSL certificaat enkel domein: Beveiliging van 1 domeinnaam

SSL certificaat Multi-domein: Meerdere domeinen of subdomeinen beveiligen

SSL certificaat Wildcard: Alle hoofddomein en subdomeinen beveiligen.

Domein validatie: Beveiligde verbinding voor niet publieke websites. Deze domeinen bevatten geen bedrijfsgegevens. Hier wordt alléén gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein. Het certificaat zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie.

Organisatie validatie: Voor publieke websites zonder commerciële functie. Deze certificaten bevatten bedrijfsgegevens. Bezoekers kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen.

Uitgebreide validatie: Voor webshops, banken en andere commerciële websites. Deze certificaten tonen de bedrijfsgegevens razend snel en voldoen aan zeer strenge richtlijnen.