fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Vast Mobiel

Vast Mobiel

Vast Mobiel

Vast Mobiel van JSR IT brengt uw mobiele en vaste nummer samen op uw mobiele telefoon. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij VoIP, die uw telefooncentrale naar de Cloud verplaatst. Door gebruik te maken van deze technologie optimaliseert u het gebruik van alle data, spraak- en videocommunicatie tussen gebruikers.

De samenvoeging maakt u niet alléén meer flexibel maar zal ook uw maandelijkse kosten reduceren.  De reden hiervoor is dat de communicatie via het internet loopt en een fysieke telefooncentrale met vaste lijn en onderhoud niet langer nodig zijn.

Met Vast Mobiel van JSR IT maakt het niet uit welke telefooncentrale of technologie u gebruikt. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde kostenefficiënt en veilig kunt bellen.

Alle functies worden nu voortaan door u zelf beheerd en zo bent u altijd en overal bereikbaar.

Flexibeler en mobieler werken

Nieuw nummer of nummer behoud

Bellen en gebeld worden op één nummer

Kwalitatieve contact verbetering tussen gebruikers

Vast Mobiel bij JSR IT

Ook graag meer flexibiliteit en vrijheid op het gebied van telefonie?  Kies dan voor Vast-Mobiel van JSR IT. Heeft u vragen, laat u dan informeren over de mogelijkheden die wij bij JSR IT u kunnen bieden. Op deze manier brengen wij uw wens in kaart en kijken welke opties en mogelijkheden hier het beste bij passen.

Een vrouw met een mobiele telefoon in haar hand, waar ze op aan het werk is