fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Acronis file sync & share

Acronis file sync & share

Acronis file sync & share

Acronis file sync & share is een gebruiksvriendelijk, compleet en veilige gehoste Cloud oplossing die u of uw organisatie veilige toegang biedt tot de synchronisatie en deling van bestanden. Nog nooit was het delen van bestanden tussen interne en externe mobiele apparaten zo makkelijk en veilig.

Acronis van JSR IT is het platform dat uw data en diensten de bescherming geeft die het verdient. Met slechts één druk op de knop krijgen u of uw klanten toegang tot back-up, noodherstel, bestandssynchronisatie, elektronische handtekeningen en nog veel meer en dat allemaal vanaf één platform.

Een gelijkwaardig systeem zoals dit is Dropbox. Maar met Acronis File Sync & Share, heeft u zelf in de hand waar de data wordt opgeslagen bij JSR IT in het datacenter, of in de Cloud.

Sync en Share vanaf ieder apparaat

Herstellen van eerdere versies

Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Overzichtelijk controlepaneel

Back-up zonder omkijken

Flexibele dataopslag

Verhoogt de productiviteit en samenwerking

Meest veilige manier van synchroniseren en delen

Acronis file sync & share bij JSR IT

Wilt u ook graag dat uw data ten aller tijde beveiligd en herstelbaar is? Kies dan voor Acronis File Sync & Share van JSR IT. Het product is eenvoudig te implementeren, verkopen en geeft u de mogelijkheid uw portfolio verder uit te breiden.

Het File Sync & Share dashboard van Acronis