fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Vps server

Vps server

VPS Server

Een virtual private server (VPS) wordt gebruikt voor het hosten van websites (e-commerce, content, visuele media) en softwareapplicaties (portals, extranetten, samenwerkingsoplossingen, wiki’s, CRM). In tegenstelling tot shared hosting, worden de gegevens geïsoleerd op een virtuele machine die alléén voor u als gebruiker is bedoeld. Een opzet zoals dit is perfect voor bijvoorbeeld zorg ondernemeningen en systemen die persoonsgegegevens verwerken.

De VPS server dienst van JSR IT is het perfecte compromis tussen webhosting en fysieke servers en combineert de hoge prestaties van een dedicated server met betrouwbaarheid maar zonder de moeilijkheid om de fysieke hardware van een server te beheren.

De VPS-oplossingen bij JSR IT zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid tot opschalen wanneer u maar wilt.

Betere prestaties

24/7 Beschikbaarheid

Onbeperkt dataverkeer

Back-up mogelijkheden

VPS Server bij JSR IT

Ook graag een eigen VPS-server die ontworpen is om aan al uw behoeften te voldoen? Kies dan voor een VPS-server van JSR IT. Geen zorgen over het installeren en configureren van uw server. Wij kijken samen met u naar de beschikbare mogelijkheden en opties. Wij zorgen ervoor dat u niet meer afsluit dan dat u ook nodig heeft en wenst.

VPS Server, een conceptuele weergave van data