fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Sms berichten

Sms berichten

Sms berichten

Sms-berichten zijn nog steeds een geliefd communicatiemiddel. U weet hiermee uw doelgroep binnen enkele seconden te bereiken en ze zijn nog steeds één van de weinige (berichten) communicatiemiddelen die door elk toestel ontvangen kunnen worden.

Met de Sms-berichten van JSR IT kunt u snel en veilig sms-berichten versturen en ontvangen. Het is en blijft nog steeds een doelgerichte en krachtige vorm van communicatie die de gebruiker de mogelijkheid geeft om mensen te herinneren aan afspraken of op de hoogte te brengen van belangrijke informatie.

Gegarandeerd betrouwbaar, goedkoop in combinatie met hoge aflever snelheden en dat allemaal via een stabiele mobiele provider.

Sms-berichten versturen via web portaal

Snelle aflevering van Sms-berichten

Two-factor authenticatie

Betaalverzoeken

Sms berichten bij JSR IT

Ook graag gebruik maken van dit nog steeds geliefde communicatiemiddel? Kies dan voor de Sms-berichten van JSR IT.  Deze beschikken over een hoge mate van betrouwbaarheid, veiligheid en zijn binnen no-time in grote aantallen te versturen.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden die op dit gebied te gebruiken zijn. Samen met u zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Een man die bezig is met zijn mobiele telefoon, waarbij hij een sms verstuurd

E-mail naar SMS: Berichten sturen via uw e-mail

Webinterface: Via ons portaal gemakkelijk bulk berichten versturen

HTTP API: Versturen van een Sms bericht volledig automatiseren

Opdracht geven: Uw opdrachten door ons laten versturen

White-label: Eigen afzender, naam en tekst

Beschikbaar: Direct te gebruiken na aanmelding

Wilt u de dienst aan uw klanten aanbieden?

Al onze diensten kunnen whitelabel geleverd worden, dit houd in dat u alle diensten vanuit uw eigen naam kunt verkopen aan uw klanten. Kijk voor meer informatie op deze pagina waarin wordt uitgelegd hoe we onze diensten aan u kunnen aanbieden en hoe een samenwerking kan worden opgestart.