fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

Hosted Exchange

Hosted Exchange

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst waarmee u beschikking krijgt over een e-mailbox die u vanaf iedere locatie kunt openen. Deze e-mailboxen worden gehost op de e-mailservers van JSR IT.

Met Hosted Exchange van JSR IT kunt u gemakkelijk contacten, taken, e-mailboxen, notities en agenda’s met elkaar delen. Zelfs wanneer een verbinding met één van onze servers wordt verbroken blijven uw e-mails beschikbaar gesteld door een andere server.

Ze zijn schaalbaar in iedere vorm. Al binnen enkele dagen kunnen wij het aanvragen van een grote mailbox, schrijfruimte of aanmaak van een nieuw account realiseren. Het opzetten van uw e-mailaccount is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij onze handleidingen en uitleg.

Beschikbaar op ieder apparaat

24/7 Online en beschikbaar

Backups maken niet langer noodzakelijk

Voor e-mail, afspraken, notities en contactpersonen

Hosted Exchange bij JSR IT

Wilt u ook dat uw e-mailbox te allen tijde beveiligd is en overal beschikbaar? Kies dan voor Hosted Exchange van JSR IT. Samen met u brengen wij uw wens in kaart en kijken naar de opties en mogelijkheden om dit voor u te realiseren.

E-mail die geopend is op zowel de mobile telefoon, als op de laptop.

Overal verbonden: E-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al uw apparaten worden real-time gesynchroniseerd. De inhoud op al uw apparaten is daarom altijd up-to-date. Plannen verloopt voortaan probleemloos en gemakkelijk.

Zorgeloos E-mailen: Een eenvoudig beheercentrum zodat je vanaf elke locatie e-mailadressen kunt instellen, accounts kunt herstellen en nog veel meer. Daarnaast krijg je antimalware beveiliging en antispamfilters ter bescherming van uw e-mailbedreigingen.

Slimme Postvak IN: Een Postvak IN is nog nooit zo persoonlijk geweest. Hosted Exchange beschikt over handige functies en een slimmere, meer georganiseerde manier van uw e-mail verwerken en bekijken.

Krachtige Agenda: Organiseer je tijd en afspraken met een multifunctionele agenda. Afspraken, reserveringen, worden automatisch in uw agenda geplaatst. Daarbij ontvangt u ook voorstellen op basis van je locatie.