fbpx
Onze servicemonteurs zijn 24/7 bereikbaar via 088 540 55 66

M2M Diensten

M2M Diensten

M2M diensten

De term M2M (Machine to Machine) wordt gebruikt om de technologie te omschrijven die verbonden apparaten in staat stelt om informatie uit te wisselen en acties uit te voeren.

Net als bij een tablet of smartphone plaatst u een simkaart in uw apparaten waardoor ze vervolgens in verbinding staan met elkaar.

M2M diensten door JSR IT is een mobiele datadienst die gebruikt kan worden voor het draadloos koppelen van apparaten, systemen, machines en voertuigen. Op deze manier kan er snel en eenvoudig data worden verstuurd en/of ontvangen.

Producten met ingebouwde M2M communicatiemogelijkheden worden vaak gekenmerkt met de term ‘slim’. Neem bijvoorbeeld onze wel bekende slimme meter.

Op afstand te beheren

Kosten reducerend

Beveiligd via vaste en mobiele verbinding

Wereldwijde dekking

M2M diensten bij JSR IT

Ook graag uw data inzichtelijk en real-time status updates? Kies dan voor M2M diensten van JSR IT. Naast de grote hoeveelheid aan mogelijkheden zijn de M2M simkaarten niet gestuurd en kiezen daarom altijd het sterkste netwerk. Door dit blijft de beschikbaarheid hoog zelfs bij storingen en uitval.

Een mobile telefoon die verbonden is met allerlei huishoudelijke aparatuur, een grafische weergave van M2M diensten

24/7 controle en monitoring: Constante monitoring van apparatuur en de status hiervan.

Kostenbesparend: Voordelig en efficiënt om door middel van M2M technologie de status van uw devices, gebouwen en andere cruciale onderdelen in te zien.

Veilig & betrouwbaar: Risico op menselijke fouten worden nagenoeg geëlimineerd.

Schaalbaar: Onbeperkt devices en sensoren toevoegen.